Η Έκθεση

Κεντρική αντιπροσωπεία Ελλάδος & Έκθεση

Στην έκθεση μας και σε χώρο 250 cm2 μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα μας απο κοντά και να επιλέξετε μέσα απο πολλά σχέδια και μοντέλα αυτό που σας ταιριάζει.

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο : 9:00 με 14:30

  • Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 9:00 – 13:30 & 17:30 – 20:30

Επισκεφτείτε μας

Τεχνολογία

Ο χυτοσίδηρος είναι ιδανικός αγωγός θερμότητας. Η ακαμψία και ανθεκτικότητα του σε υψηλές θερμοκρασίες είναι η καλύτερη εγγύηση για την αντοχή της συσκευής σας. Το χυτήριο της Dovre είναι πλέον ο ειδικός στον τομέα αυτό. Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και την αμμοβολή με εξαιρετικά λεπτή άμμο εξασφαλίζουν ομαλή επιφάνεια και ακριβείς διαστάσεις.

Όταν επιλέγετε φινίρισμα σμάλτου, η σόμπα σας δεν είναι απλά μια πηγή θερμότητας, αλλά κι ένα ελκυστικό διακοσμητικό στοιχείο στο εσωτερικό χώρο σας. Η νέα διαδικασία επισμάλτωσης της Dovre εγγυάται υψηλό επίπεδο φινιρίσματος. Επιπλέον, η επισμαλτωμένη επιφάνεια καθαρίζεται εύκολα. Η σόμπα σας θα μοιάζει σαν καινούργια για πολλά χρόνια. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία χρωμάτων, ώστε η σόμπα σας να ταιριάξει απόλυτα με την εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας.
Διατίθενται σμάλτο στα εξής χρώματα:

  • E1: μαύρο ματ
  • E2: ιβουάρ
  • E4: σκούρο γκρι
  • E6: σκούρο καφέ
  • E8: Μπέζ (Παραδοσιακό)
  • E9: Λαδί (Παραδοσιακό)
Η νέα γενιά σόμπες Dovre διαθέτουν ένα μοναδικό διπλό σύστημα καύσης. Ο αέρας για τη δευτερεύουσα καύση μπαίνει από το πίσω μέρος της σόμπας, αρχικά θερμαίνεται και κατόπιν μέσα από μια ειδική παρακαμπτήρια πλάκα οδηγείται στο θάλαμο καύσης. Έτσι επιτελείται η δευτερεύουσα καύση όπου καταναλώνονται τα υπόλοιπα εύφλεκτα απαέρια.

Αποτέλεσμα: βελτιωμένη παραγωγή θερμότητας και καύση καθαρότερη και φιλική προς το περιβάλλον.

Airwash: Σύστημα καθαρισμού του παράθυρου με αέρα

Το καθαρισμα του παράθυρου με αέρα της Dovre χρησιμοποιεί μια αεροτομή για να διώξει τα αέρια της δευτερεύουσας καύσης από το παράθυρο. Έτσι τα άκαυτα απαέρια και συμπυκνώματα δεν κολλούν στο τζάμι, το οποίο και παραμένει καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Εγγύηση

5 + 5 = 10 Χρόνια Εγγύηση 10ετή εγγύηση & Διεθνείς πιστοποιήσεις

Μεταφορικά

Αναλαμβάνουμε την παράδοση των προϊόντων μας σ’ όλη την Ελλάδα

Υποστήριξη

Αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και ορθής χρήσης των εστιών

Πληρωμές

Αφουγκραζόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής προσφέρουμε ιδανικούς τρόπους αποπληρωμής