Τεχνολογία

 Χυτοσίδηρος – η Dovre ξέρει.  

Ο χυτοσίδηρος είναι ιδανικός αγωγός θερμότητας. Η ακαμψία και ανθεκτικότητα του σε υψηλές θερμοκρασίες είναι η καλύτερη εγγύηση για την αντοχή της συσκευής σας. Το χυτήριο της Dovre είναι πλέον ο ειδικός στον τομέα αυτό. Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και την αμμοβολή με εξαιρετικά λεπτή άμμο εξασφαλίζουν ομαλή επιφάνεια και ακριβείς διαστάσεις.

Το Σμάλτο

Όταν επιλέγετε φινίρισμα σμάλτου, η σόμπα σας δεν είναι απλά μια πηγή θερμότητας, αλλά κι ένα ελκυστικό διακοσμητικό στοιχείο στο εσωτερικό χώρο σας.

Η νέα διαδικασία επισμάλτωσης της Dovre εγγυάται υψηλό επίπεδο φινιρίσματος. Επιπλέον, η επισμαλτωμένη επιφάνεια καθαρίζεται εύκολα.

Η σόμπα σας θα μοιάζει σαν καινούργια για πολλά χρόνια.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία χρωμάτων, ώστε η σόμπα σας να ταιριάξει απόλυτα με την εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας.

Διατίθενται σμάλτο στα εξής χρώματα:

 

Διπλό σύστημα καύσης (δευτερεύουσα καύση)

Η νέα γενιά σόμπες Dovre διαθέτουν ένα μοναδικό διπλό σύστημα καύσης. Ο αέρας για τη δευτερεύουσα καύση μπαίνει από το πίσω μέρος της σόμπας, αρχικά θερμαίνεται και κατόπιν μέσα από μια ειδική παρακαμπτήρια πλάκα οδηγείται στο θάλαμο καύσης. Έτσι επιτελείται η δευτερεύουσα καύση όπου καταναλώνονται τα υπόλοιπα εύφλεκτα απαέρια.

Αποτέλεσμα: βελτιωμένη παραγωγή θερμότητας και καύση καθαρότερη και φιλική προς το περιβάλλον.

 

 

 

Airwash: Σύστημα καθαρισμού του παράθυρου με αέρα

Το καθαρισμα του παράθυρου με αέρα της Dovre χρησιμοποιεί μια αεροτομή για να διώξει τα αέρια της δευτερεύουσας καύσης από το παράθυρο. Έτσι τα άκαυτα απαέρια και συμπυκνώματα δεν κολλούν στο τζάμι, το οποίο και παραμένει καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.